Menu
Your Cart

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η επίσημη ιστοσελίδα  «www.b2bvkpartners.gr» είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας με την επωνυμία «KΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – V.K. & Partners» και το διακριτικό τίτλο «V.K. & Partners», που εδρεύει στο Δήμο Βάρης Αττικής, Εφέσσου 17, ΤΚ 16672 .

H εταιρεία «KΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – V.K. & Partners» δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα www.b2bvkpartners.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του «www.b2bvkpartners.gr» διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης και προϋποθέσεις, καθόσον η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα «www.b2bvkpartners.gr» συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

1. Όροι Χρήσης.

Η «KΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – V.K. & Partners» διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα b2bvkpartners.gr . Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχθεί ανεπιφύλακτα  τους όρους χρήσεως όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος b2bvkpartners.gr . Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή μέσω αυτού.

Σε κάθε περίπτωση η πραγματοποίηση παραγγελίας εκ μέρους σας συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή της παρούσας Σύμβασης.

Η εταιρεία «KΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – V.K. & Partners» υπόσχεται πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της σχετικά με τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται δίπλα στα προς πώληση προϊόντα ,με την επιφύλαξη τυχόν (τεχνικών ή τυπογραφικών) λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από λόγους ανωτέρας βίας.

 

2. Τρόποι Πληρωμής.

Έχετε τη δυνατότητα καταβολής του οφειλόμενου τιμήματος με: 

  • Αντικαταβολή κατά την παραλαβή.

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  • Πληρωμή στο κατάστημα


 3. Παραγγελία – Τρόποι Αποστολής 

Οι τρόποι αποστολής της εκάστοτε παραγγελίας είναι οι ακόλουθοι:

Α) Παραλαβή από το κατάστημα

Β) Με ACS ή SPEEDEX για όλη την Ελλάδα

Γ) Με Μεταφορική Εταιρία 

Δ) Οδικώς με όχημα της εταιρίας μας

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο «b2bvkpartners.gr» υπάρχουν ενδείξεις για την εκάστοτε διαθεσιμότητά τους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή σας περί της μη διαθεσιμότητας του.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία.


4. Έξοδα Αποστολής και Επιστροφές.

Η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 200 ευρώ.

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 30 ημερών. 

Προϋποθέσεις επιστροφής :

1. το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί,

2. η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών,

3.να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που ο πελάτης για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει το προϊόν, χωρίς να γίνει η αντικατάσταση του, θα επιβαρυνθεί τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος και τα έξοδα αντικαταβολής της μεταφορικής εταιρείας.

Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή αν δεν υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με την εταιρεία.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Κώστα Βάρναλη 58 , ΤΚ 14231, Ν. Ιωνία, Αθήνα

 5. Χρήση – Λειτουργία.

Η εταιρεία καθώς επίσης και ο χρήστης-πελάτης συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και σύμφωνη με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος-ιστοσελίδας. Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα-ιστοσελίδα για να αποστείλει e-mail, ή να δημοσιεύσει, ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, χυδαίο, άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου κατά οποιονδήποτε τρόπο, ή  εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές, ή εθνικές διακρίσεις, ή δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανηλίκους.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές των προϊόντων οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση.

Οποιοδήποτε τυπογραφικό λάθος ή παράλειψη ή τεχνολογική αστοχία, θα διορθώνεται από την εταιρεία χωρίς καμία άλλη υποχρέωση εκ μέρους της.